Pani-mix

POBOLJŠIVAČ NA BAZI KISELOG TESTA ZA DOMAĆI-BAKIN HLEB, SOMUNE, LEPINJE I ĆABATE

Opis proizvoda

Hleb sa PANI-MIX-om nas vraća u detinjstvo i podseća na miris bakinog hleba.

Daje hleb, sa osobinama pravog domaćeg hleba, sa krupnim porama, mekanom i sočnom sredinom, izvanrednog ukusa.

U cilju poboljšanja oblika preporučuje se fermentacija u korpicama.

PANI-MIX omogućava pečenje somuna na savremenim pećima temperature 260°C, umesto zidanih peći sa temperaturom pečenja hleba od 350-400°C.

Zahteva veoma mekano testo sa randmanom do 180%, što u značajnoj meri pokriva troškove njegove upotrebe.

DOBIJENI somuni i lepinje su idealni za ćevapdžinice i hamburgerije.

 

Kvalitet koji se ne da kopirati.

DOZIRANJE: 3-5% u zavisnosti od vrste proizvoda.